Melodifestivalens final 2013:

Ja, nu har jag helt och hållet lyckats smälta resultatet i årets melodifestival. Det tog mig åtta dagar, men nu är jag redo att skriva det här inlägget på ett så objektivt sätt som möjligt. Robin Stjernberg vann, och hur känner jag nu då, 8 dagar senare? Jo, ganska glad faktiskt! Som jag skrev i mitt förra inlägg så var Robin en av mina fyra vinnarkandidater (Även fast jag placerade honom som fyra av dessa...). Låten fortsätter att växa, och jag börjar faktsikt känna mig säker på att vi skickar rätt låt ändå. Det är långt ifrån min favoritlåt i årets Eurovision, men den är ju ändå riktigt bra. Absolut inget att skämmas för. 
 
Nu tänkte jag gå igenom min egen final. Jag delade ju ut finalplatser varje vecka, och tillslut hade jag även en liten Andra Chansen. Såhär såg min final ut iår (i ordning efter vilken deltävling de tävlade i)
  1. YOHIO - Heartbreak hotel
  2. Anna Järvinen - Porslin
  3. Anton Ewald - Begging
  4. Felicia Olsson - Make me nr. 1
  5. Swedish House Wives - On top of the world
  6. Amanda Fondell - Dumb
  7. Martin Rolinski - In and out of love
  8. Janet Leon - Heartstrings
  9. Army of Lovers - Rockin' the ride
  10. Ulrik Munther - Tell the world I'm here
När jag ser den här listan blir jag helt varm i kroppen! Varför såg inte finalen ut såhär? Dock så ångrar jag lite att jag inte tog med Robin! Lite pinsamt att dissa vinnaren. Som slutord vill jag säga att jag tycker att Anna Järvinens Porslin är den utan tvekan bästa låten i årets Melodifestival. Helt överlägsen! Tyvärr passar hon inte riktigt in i sammanhanget, och jag skulle istället ha gett vinsten till Anton Ewald, Amanda Fondell eller Janet Leon. Där har ni min topp 3!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback