Melodifestivalen 2013: Andra chansen

I lördags var det dags för Andra Chansen, och självklart satt jag klistrad vid TV-rutan med stora förväntningar. "Om det finns någon rättvisa kvar i Melodifestivalen så får vi se den här låten i finalen efter en seger i Andra Chansen" skrev jag om Anton Ewalds Begging efter andra deltävlingen, så jag har självklart mycket nöjd med resultatet i Andra Chansen. Jag är även glad för Robin Stjerberg som också förtjänade sin finalplats, även om jag hellre hade gett den sista finalplatsen till Martin Rolinski. 
 
Jag har ju efter varje deltävling delat ut finalplatser och andra chansen-platser efter personligt tycke, och ifall jag var allsmäktig schlagergud skulle Andra Chansen att ha sett ut såhär (i ordning efter deltävlingen de gick vidare ifrån)
  1. David Lindgren - Skyline
  2. Michael Feiner & Caisa - We're still kids
  3. Felicia Olsson - Make me nr. 1
  4. Sean Banan - Copacabanana 
  5. Eddie Razaz - Alibi
  6. Martin Rolinski - In and out of love
  7. Robin Stjernberg - You
  8. Ralf Gyllenhammar - Bed on fire
Jag vet inte om jag är riktigt nöjd nu i efterhand, när jag fått lyssna på låtarna flera gånger. Men så röstade jag! De fetmarkerade låtarna är de som skulle ha gått vidare i min topp 5 under Andra Chansen. Tillslut så väljer jag....Martin Rolinski och Felicia Olsson som mina finalister. 
 
Det gör att jag har ett personligt finalfält färdigt. Det tar vi nästa gång! Och om ni håller med mig så får ni gärna skicka ett mail till Christer Björkman om att jag faktiskt borde bli allsmäktig schlagergud (Eller iallafall bli en del av urvalsjuryn...)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback