Klara bidrag sen sist:

Hej på er! Gott nytt år! Schlagergrabben här, och nu när vi hamnat på rätt sida om nyår så är det väl dags att komma igång med bloggandet igen. Det är ju nu, eller snarare om en vecka, som Eurovision-säsongen börjar på riktigt. Men mer om det senare, nu tänkte jag gå igenom de två bidrag som hunnit väljas sen jag sist bloggade, nämligen dessa:
 
Albanien: Adrian Lulgjuraj ft. Bledar Sejko - Identitet 
Kommentar: Att Albanien väljer att följa upp mästerverket Suus med detta är så obegripligt så att jag blir rent ut sagt illamående. Det här faller typ i min hatkategori i Eurovision, gubbmusik. Jag tycker tyvärr att detta är fullkomligt värdelöst! Som tur är verkar Europa hålla med mig, för röstar de som vanligt så borde vi slippa Albanien i finalen.

Ukraina: Zlata Ognevich - Gravity 
Kommentar: Någon vi dock förmodligen inte kommer slippa i finalen är Zlata Ognevich. Och vet ni vad, jag vill inte slippa henne heller. Jag var väldigt tveksam när jag hörde Gravity första gången, men jag tycker den växer varje gång man hör den. Nog för att jag helst ser Ukraina skicka låtar som "Show me your love" och "Shady Lady" så tror jag på den här sköna ballad-exotiska-snygg-saken. Och vi vet ju att Ukraina kommer göra något grymt nummer till den. På det området är Ukraina oslagbara.  Förutom 2010, vad fan hände där?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback