Mina låtbedömningar kommer efter direktsändningen på lördag:

Just nu är det spännande på alla schlagerbloggar. Iallafall på dem som skrivs av pressackrediterade personer. För imorgon är det dags för första deltävlingen i Melodifestivalen 2013, och självklart är jag supertaggad. Drömmen vore ju att just nu sitta mitt emellan Tobbe Ek och Schlagerprofilerna i Karlskrona och titta på repetitionerna. Men nepp, här sitter jag i Umeå! 
 
Jag tänkte bara meddela att om ni väntar på min bedömning av första startfältets låtar så får ni vänta. De kommer tidigast upp imorgon kväll. För jag vägrar nämligen lyssna på dem i förväg. Jag sitter gärna och läser om hur det går för alla artisterna i Karlskrona. Kollar på bilder, odds, bedömningar av låtarna av de som hört dem. Men imorgon när livesändningen kör igång så vill jag höra låtarna för första gången. Lyssnade i cirka 15 sekunder på Anna Järvinens låt men stängde av fort när jag insåg att jag höll på att spoila det bidrag som jag är mest taggad på att höra imorgon. Vi har alla våra olika schlager-principer, haha!
 
Jag har iallafall rankat Karlskronas artister, baserat på hur stor förhandshype de har hos mig:
  1. Anna Järvinen. Älskar "För varje hjärtslag" som hon gör med Annika Norlin och hoppas på att det hon bjuder på nu är minst lika bra. 
  2. Michael Feiner & Caisa. Jag hoppas hoppas hoppas att deras låt är bättre än David Lindgrens!
  3. Yohio. Förväntar mig att bli besviken, eftersom jag befarar att hon kommer vara mycket mindre Japan än vad jag hoppas. 
  4. David Lindgren. Han känns fruktansvärt ospännande den där David. Men show lär han ju bjuda på, och finalen lär han nå.
  5. Cookies & Beans. Jag smågillade ju Abalone Dots låt förra året, så varför inte?
  6. Mary N'Diaye. Jag vet inte riktigt vem kvinnan är, men hon är skitsnygg och kanske blir hon årets Mimi Oh? (Vilket jag inte ser som negativt, tro det eller ej)
  7. Jay-Jay Johanson. Jag var oerhört otaggad på att höra hans låt förut. Efter skriverier på andra schlagerbloggar känner jag mig lite mer sugen, men det här känns på förhand inte speciellt upphetsande.
  8. Eric Gadd. Tack men nej tack, Eric. Här har du inget att göra! (Vore dock väldigt roligt om jag fick äta upp dessa ord på lördag ifall jag faktiskt gillar hans låt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback