Melodifestivalen 2013: Deltävling 4

Då var det färdigt då! Alla fyra deltävlingar avklarade, och jag hoppar rakt på mina omdömen:
 
Army of lovers:
Haha, åh, det här var så underbart. Jag vill ha mer av LaCamilla nu genast! Låten är rolig, men skulle behöva lite mer tyngd! Att den skulle slås ut var väl tyvärr inte så oväntat, men om jag hade fått bestämma hade jag njutit av det här spektaklet i finalen om två veckor! Jag menar, om vi ska ha ett "roligt" bidrag så är väl det här tusen gånger roligare, sexigare och bättre än Ravaillacz?
Resultat: 6:a
Om jag fick bestämma: Final
 
Lucia Piñera:
Helt okej låt, duktig sångerska, men nja. Inte så tilltalande, och att påpeka likheterna med Rolling in the deep känns kanske lite väl gjort vid det här laget (Även om det är väldigt sant). En sistaplats förtjänade den dock inte.
Resultat: 8:a
Om jag fick bestämma: 6:a
 
Robin Stjernberg:
Synd om Robin som hamnade i samma delfinal som Ulrik Munther. Utan Ulrik som konkurent hade han nog haft chansen på den där finalplatsen. Nåväl, nu gick det ju ändå rätt bra och jag tycker egentligen att Robin fick exakt vad han förtjänade. Jag tror att den här låten kan växa till sig till nästa vecka och ha chans på att hamna i Friends Arena tillslut. 
Resultat: Andra chansen
Om jag fick bestämma: Andra chansen
 
Sylvia Vrethammar:
Stiliga Sylvia gav mig 3 minuter av ingenting. Hon är ju en riktig kalaspingla den där kvinnan, som säkert kan få en ålderdomlig, slaknad lem att resa sig igen, men den här låten kommer jag nog aldrig lyssna på igen under hela mitt liv. Den är inte dålig, men som sagt så är den 3 minuter av ingenting. 
Resultat: 7:a
Om jag fick bestämma: 8:a
 
Ralf Gyllenhammar: 
Här är jag väldigt delad. Samtidigt som jag själv absolut inte går igång på det här på något sätt så hör jag ju ändå att det är en bra låt. Jag förstår verkligen att folk gillar det här, och det har sin givna plats i en final i Melodifestivalen. Men njae, den är inget för mig. Men den är snygg, och Ralf gör ett kanonjobb. 
Resultat: Final
Om jag fick bestämma: Andra chansen
 
Behrang Miri:
Haha, medan jag skriver detta så lyssnar jag faktiskt på den här låten. Och jag blir jätteglad. Härligt drag, och en medryckande refräng. Att se den i andra chansen på lördag känns faktiskt riktigt kul. Såhär kände jag verkligen inte i lördags, men nu har jag lyssnat på den några gånger efteråt och börjat ändra uppfattning. Om jag hade skrivit det här inlägget om några dagar kanske jag tillochmed hade skickat den vidare till Andra chansen. För att avsluta måste jag säga att jag älskar Loulou Lamotte, och hoppas att hon kommer tillbaka till Melodifestivalen som solosångerska!
Resultat: Andra chansen
Om jag fick bestämma: 5:a
 
Terese Fredenwall:
Vi som såg tillsammans i lördags kom överens om att Terese har en väldigt naturlig utstrålning, och att hon har flera kändis-lookalikes. Breaking the silence var dock för anonym, även om den var tjusig. Kan nog växa på skiva, men kändes i lördags som en skräll när den tog sig till topp 5. 
Resultat: 5:a
Om jag fick bestämma: 7:a
 
Ulrik Munther:
Bra låt, snygg kille, coolt rymdtema i bakgrunden... Solklar finalist med vinstchanser i Friends Arena. Inte mycket mer att säga!
Resultat: Final
Om jag fick bestämma: Final
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback