Melodifestivalen 2013: Deltävling 2

Ännu en deltävling avklarad. Höjdpunkten under kvällen var för mig solklart Hanson, Carson & Malmqvist. Vilka brudar!! Annars är jag väldigt besviken, framförallt över resultatet. Såhär tyckte jag:
  
Anton Ewald: 
Snygg-Anton hade en bra låt som jag vill höra igen snarast! Det här kändes ju mycket fräschare än David Lindgren, så att David fick en finalplats förra veckan men inte Anton den här veckan känns väldigt orättvist! Om det finns någon rättvisa kvar i Melodifestivalen så får vi se den här låten i finalen efter en seger i Andra Chansen. 
Resultat: Andra Chansen
Om jag fick bestämma: Final
 
Felicia Olsson:
Precis som jag trodde i förväg så gillade jag den här. Inte älskade, men gillade. Den kommer att spelas i mina lurar, och jag önskar att söta Felicia hade fått en till chans. Kändes som den här veckans Cookies N Beans, fast bättre. Förövrigt var hon superfin i sin klänning. Stort plus!
Resultat: 5:a
Om jag fick bestämma: Andra Chansen
 
Joacim Cans:
Startfältets sämsta låt enligt mig. Galet trist, och jag tycker att sistaplatsen var riktigt välförtjänt! Den här låten gav mig verkligen ingenting. För att sånt här såhär ska funka måste det vara lika mysigt som Kalle Moreus!
Resultat: 8:a
Om jag fick bestämma: 8:a
 
Swedish House Wives:
Kvällens stora besvikelse! Lika besviken som jag blev förra veckan över Anna Järvinens placering blev jag även igår kväll över att SHW fick lämna tävlingen. 6:a? På riktigt? Nej, den var inte lika bra som Jenny Silvers Something in your eyes, men herregud, den spöade ju resten av startfältet! (Förutom möjligtvis Anton). Underbara tjejer, härlig låt, glädje, modern schlager, perfekt show... Jag är så besviken på resultatet! Usch usch usch!
Resultat: 6:a
Om jag fick bestämma: Final
 
Erik Segerstedt & Tone Damli:
Ja, det här tycker jag är ganska svårt att kommentera. Det känns så himla mitt i mellan. Inget speciellt. Ganska fint, men slätstruket. Snygga sångare i en menlös bagatell. Jag är egentligen helt okej med deras biljett till Andra Chansen, men lite lägre skulle jag allt vilja placera dem.
Resultat: Andra chansen
Om jag fick bestämma: 6:a
 
Louise Hoffsten:
Vad fan hände? Det är allt jag vill fråga mig. Låten som jag trodde var helt chanslös kommer och går direkt till final? På bekostnad av resten av startfältet? Say what? Nä, det här var ruskigt tråkigt. Inte sämst igår, men nästan. Förhoppningsvis går hon samma öde till mötes som Lisa Miskovsky förra året. För det här var inte speciellt bra! Egentligen inte dåligt, men överskattat som tusan!
Resultat: Final
Om jag fick bestämma: 7:a
 
Rikard Wolff feat. Sara Isaksson:
Åh, Rikard, vilken pärla! Det här tyckte jag var superfint och gripande. Jag blev lite småkär i Rikard Wolff efter detta! Ack om jag ändå vore 30 år äldre (Eller kanske han 30 år yngre!). Jag tror den hamnar på samma spellista som Anna Järvinens låt på min Ipod.
Resultat: 7:a
Om jag fick bestämma: 5:a
 
Sean Banan:
Haha, vad ska man säga? Sean Banan är Sean Banan och det är jag ändå ganska glad över. För hur motbjudande han än kan verka ibland så bjuder han på något som ingen annan bjuder på. Det här är show x 1000 och man kan inte annat än fascineras. Den här lättrallade låten kommer jag aldrig få ur min hjärna! Tack Sean, tack så mycket...
Resultat: Final
Om jag fick bestämma: Andra Chansen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback