Helgens klara bidrag till Malmö:

Två länder valde bidrag i helgen, Island och Malta. Jag har inte varit insatt i någon av dessa uttagningar, så jag har inte koll på hur dessa låtar stod sig i konkurensen. Jag kan dock bedöma dem bara som de är. Och då tycker jag såhär:
 
Island: Eyþór Ingi Gunnlaugsson - Ég á líf   
Kommentar: Fasen också! Jag som verkligen hoppades att Island skulle komma med en vinnarkandidat iår. Jag är jättesugen på att åka till Reykjavik på schlagerresa. Men så kommer det ju inte att bli, inte 2014 iallafall. Jag kan inte bestämma mig om refrängen på Ég á líf låter som en tråkig version av Let it be eller Purple Rain, men tråkigt är det hur som helst. Visst, det här är väl lite fint, men ack så trist. 

Malta: Gianluca Bezzina - Tomorrow 
Kommentar: Plocka fram strandradion, här har vi slappa-på-en-handduk-på-stranden-skval ála Jason Mraz. Ännu ett land vi inte lär besöka i Eurovision-ärenden 2014 är definitivt Malta! Men bara för att den är chanslös måste den ju inte vara dålig. Jag tycker den är skön. Första gången jag lyssnade på den gick den fetbort, men nu några gånger senare så blir jag ändå glad av den. En liten låt som man bara vill klappa på huvudet och leka med under solen. Den här kan väl inte reta upp någon? (På gott och ont)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback