Förhandshypen: Göteborg

Jag kör på med att lista min förhandshype inför Melodifestivalen precis som förra veckan. Dessa uttalanden bygger alltså bara på mina tankar om artisterna och det jag läst på andra schlagerbloggarna. Jag har inte hört något alls av låtarna eftersom jag alltid sparar det till lördagskvällen:
  1. Swedish House Wives. Jag har lite svårt för Pernilla Wahlgren, men de andra två brudarna älskar jag. Jag hoppas att det här är samma underbara schlagerkänsla som Jenny Silvers Something in your eyes för två år sedan som fortfarande är en av mina stora favoriter. Kom igen, mata mig med modern schlager!
  2. Anton Ewald. Jag tror att min läckre namne kommer att ge oss något bra! Jag har inte hört honom sjunga, men kommer han bara upp i hygglig nivå så lär nog dansen och låten (även fast jag inte hört den) göra jobbet. 
  3. Sean Banan. Jag har väldigt svårt för den människan, men samtidigt är jag dödssugen på att se vad han har kokat ihop iår. Det kommer förmodligen bli riktigt spektakulärt, och precis som förra året kommer jag nog inte riktigt kunna bestämma mig om det är hat eller kärlek jag känner gentemot Mr. Banan. 
  4. Felicia Olsson. Jag får en känsla av att det här är en låt som jag kommer gilla, som kommer hamna på plats 6-8 och sen lyssnas på i min iPod efter tävlingen. Tycker att Felicia är jättegullig och av det lilla jag hört av henne så har hon ju en jättefin röst. Men kan man verkligen komma som nykomling och ha ett såhär tråkigt artistnamn? Hm. 
  5. Erik Segerstedt & Tone Damli. Om det här kommer låta som hennes låt med Eric Saade så känner jag mig väldigt svalt inställd till det här, men jag har ändå ett litet hopp om att det här kommer vara rätt skönt. Och jag tycker det är jätteroligt när Melodifestivalen engagerar utländska artister, även om de bara kommer från landet alldeles bredvid.
  6. Rikard Wolff feat. Sara Isaksson. Det här kommer nog bli väldigt fint och ofarligt, vilket känns väldigt konstigt för lilla mig som är 90-talist. Jag kopplar ju bara Rikard Wolff till rösten som Scar i Lejonkungen, Disneys grymmaste filmskurk! Men jag ska försöka att inte tänka på Scars "Var beredd" och bara försöka se det som det är istället. 
  7. Joakim Cans. Nä. Usch. Jag tror inte att jag kommer uppskatta den här låten, och jag tror det här kommer bli en Nicke Borg-situation. Jag ryser av bara tanken!. Om det här går före mina favortier, som Nicke Borg gick före Linda Pritchard och Love Generation 2011, då kommer jag att se rött. Jag ställer in mig på det värsta redan nu, men kommer ändå att skrika lite ifall det här går hem allt för mycket i de svenska hemmen. 
  8. Louise Hoffsten. När jag såg att Louise skulle vara med i Melodifestivalen så tänkte jag bara "Nämen gud så tråkigt!" och exakt så tänker jag fortfarande. Den här veckans Erik Gadd, som förhoppningsvis inte gör lika stor succé som nyss nämnda Gadd. Ifall inte hennes låt rockar såklart, men jag tvivlar starkt på det. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback