Några små notiser:

Tyskland, Spanien och Malta. Tre länder som avslöjar saker om sina kommande Eurovision-bidrag just nu, och som jag är lite halvt spänd på. Inget av dessa tillhör väl direkt mina favoritländer i Eurovision-sammanhang. I år älskade jag Spaniens bidrag och ringde och röstade på det i finalen. Och jag var störtkär i Roman Lob och hans tyska ögon (Tyska ögon?). Maltas "This is the night" gav mig lite kräkreflexer, men så kan det ju vara ibland. Vad har de tre länderna på gång inför nästa år då? Jo, detta:
  • Spanien har avslöjat nästa års artist. El Sueño de Morfeo kommer att representera landet, och det är inga jag är bekant med sedan tidigare. Har lyssnat på en av deras låtar, och den låter väl lagom lovande. Vi får väl se vad de kommer framföra i Malmö
  • Malta har presenterat alla sina semifinalister där den mest intressanta ur ett blågult perspektiv självklart är Kevin Borg. Låten han ska sjunga känns dock lite seg, men tror att den har potential att växa!
  • Och så har vi fått veta vilka som gör upp om Tysklands plats i Eurovision Song Contest 2013, och jag kan ju inte förneka att jag är väldigt taggad på vad Cascada kommer att ge oss. Titeln Glorious känns helrätt, och jag tror inte att jag är den enda som favoriserar dem i förväg. Hela svenska folket kan väl nästan texten till Everytime we touch utantill?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback