De tävlande i Malmö hittills:

Om jag hade varit en smart pojke hade jag startat den här bloggen innan alla länder börjat välja låtar att skicka till Malmö. Tyvärr är jag inte alltid en smart pojke, så tre länder har hunnit välja sina låtar redan. Jag tänkte gå igenom dem. Det är då dessa:
 
Vitryssland: Aloyna Lanskaya - Rythm of Love
Kommentar: Hm. Vitryssland har i mitt tyckte haft två rätt bra låtar nu senast (Jobbigt medryckande I love Belarus 2011 och hyffsat snygga We are the Heroes 2012) men ändå inte lyckats ta sig till final. Hur ska det gå nästa år? Jo, nu kanske det är dags. Det här känns som en typisk låt som hamnar 8 i sin semifinal och sen på plats 17 i finalen. Det ettriga mellanspelet är låtens höjdpunkt, men resten känns väl väldigt ospännande? Ge mig mer show och mer puls så är jag med! Och ge mig en fet remix att dansa till sen!

Schweiz: Heilsarmee - You and me 
Kommentar: Jag tittade faktiskt på Schweiz final, första ickesvenska nationella uttagning jag sett. Och det lär ju inte bli sista! Och favoriten You and me vann! Om jag blundar för att det faktiskt är Frälsningsarmén som framför detta så gillar jag det starkt. Och det här är ju en musiktävling, så man ska väl fokusera på musiken. Låten är riktigt skön, men som sagt, gruppen känns inte så jättekul att ha med. Inga religiösa utsvävningar på presskonferenser tack, Heilsarmee! Absolut ingen vinnare, men Schweiz i final 2013? Jo, inte omöjligt!

Belgien: Roberto Bellarosa - Love kills
Kommentar: Belgien valde att inför nästa år välja en artist, ge honom ett gäng låtar och sen fick folk rösta fram vilken av låtarna man ville skicka hit till Sverige. Och självklart valde de inte den bästa låten. Man kan ju tycka att det borde vara enkelt när man bara har tre låtar att välja på, men tydligen inte. Att titta på det här klippet gör ont, eftersom det låter så dåligt, och om inte det här får en ORDENTLIG uppryckning innan maj så blir det nog tredje året i rad som jag hatar Belgien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback